E-fulfilment met robots en toch persoonlijk

Een drukke decembermaand gehad als webshop eigenaar, manager of ondernemer? Familie, vrienden, pakketjes inpakken en pakketjes versturen? Met de familie en vrienden kunnen we helaas niet helpen, maar met de pakketjes gelukkig wel! Als uiterst modern e-fulfilment bedrijf lopen wij graag voorop met automatisering en het verkleinen van de footprint. Zo worden de producten bij ons efficiënt en duurzaam gepickt en verwerkt door onze robots en geautomatiseerde verpakkingsmachines. 

Geautomatiseerd e-fulfilment center

Met de opening van ons nieuwe fulfilment center in Roosendaal in 2020 zijn wij begonnen aan een nieuw hoofdstuk als fulfilment bedrijf. Processen als opslag van de producten, orderpicken en sorteren zijn geautomatiseerd met behulp van slimme robots. Zo werken bij ons mens én robot samen, waarbij efficiëntie, hoge kwaliteit en een prettige werkomgeving centraal staat.

Voordelen automatisering e-fulfilment

Deze automatisering met behulp van robots doen we niet alleen om interessant te klinken, we hebben hier ook een belangrijke reden voor. Het biedt ons als e-fulfilment bedrijf en onze klanten namelijk vele voordelen. Door onze systemen te automatiseren met robots, zorgen wij er namelijk voor dat onze systemen en processen efficiënter, kwalitatief beter en minder foutgevoelig verlopen. Daarnaast werken onze werknemers samen met deze robots, die al het zware werk voor hen oppakken. Hierdoor hebben wij een e-fulfilment ontwikkeld die zowel voor mens als omgeving duurzaam is. Door deze manier van werken kunnen wij voor onze klanten (de webshops) kosten besparen en de online bestellingen nog sneller leveren bij de consument.

Active Ants Gepersonaliseerde Bedrukking

Gepersonaliseerde verpakking

Met robots en toch persoonlijk

De verpakking is hét visitekaartje van een webshop. Hiermee kun je je onderscheiden en je verhaal vertellen aan je klant. Daarom heeft Active Ants een verpakkingsmachine laten ontwikkelen die de beschikking heeft over een ingebouwde printer. Met deze unieke functionaliteit krijgen zowel grotere als kleinere webshops zelf de mogelijkheid om een gepersonaliseerde maatwerk verpakking te creëren.  Hierdoor kun je als webshop je eigen ontwerp, in kleur, op de deksel laten bedrukken. Een bijkomend voordeel is dat je ook geen grote voorraad met bedrukte dozen naar ons hoeft op te sturen om op te laten slaan. Dit bespaart kosten en zorgt voor een kleinere footprint.

Ontdek onze e-fulfilment mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar mogelijkheden voor jouw webshop? Neem contact op met Active Ants en laat ons je wensen weten. Wij ontzorgen je graag in het fulfilment proces, met robots en toch persoonlijk!

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+32 476 96 80 04

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan