Active Ants e-Fulfilment ontvangt Skal-certificaat

Bij Active Ants zijn we trots op het behalen van onze Skal bio-certificering. Hiermee tonen we aan dat onze duurzame manier van fulfilment ook voldoet aan de strenge regels en eisen die verbonden zijn aan producten die ‘biologisch’ genoemd mogen worden. Lees hier wat de Skal bio-certificering inhoudt en wat dit voor Active Ants en haar klanten betekent. 

Waar staat het Skal bio-certificaat voor?

Biologische producten worden steeds belangrijker in onze samenleving; denk daarbij niet alleen aan je dagelijkse boodschappen maar bijvoorbeeld ook aan de verpakkingen van de producten. Een biologisch product is echter niet vanzelfsprekend biologisch. Om als biologisch product aangemerkt te kunnen te worden moet je aan strenge eisen voldoen. Of je hieraan voldoet wordt bij bedrijven getest door Skal. Skal is een onafhankelijke toezichthouder die controleert of biologische producten voldoen aan de wettelijk vastgestelde eisen. Om een product volledig als biologisch aan te merken moet niet alleen het product aan de eisen van Skal voldoen, maar ook de andere schakels in de supply chain. Zodra aan de eisen voldaan wordt, kun je van Skal een biologisch certificaat ontvangen. Het Skal bio-certificaat.

Biologisch fulfilment bedrijf

Omdat biologische verwerking erg belangrijk is voor Active Ants hebben wij ons door Skal laten certificeren. Om in aanmerking te komen voor dit certificaat, is Active Ants getoetst aan de hand van een aantal stappen. De procedure begon met de aanmelding en het toelatingsonderzoek. Tijdens dit toelatingsonderzoek werd er getest of Active Ants biologisch bewerkt en verhandeld onder de voldoening van de biologische EU-verordening. Skal heeft dit onderzocht door middel van bedrijfsbezoeken en administratieve beoordelingen. Na dit onderzoek zijn al onze aangemelde biologische activiteiten bij Skal geregistreerd. Zodra alles genoteerd stond ontvingen we het Skal-certificaat en ons eigen Skal-nummer. Hierdoor mogen wij onszelf met trots officieel een biologisch fulfilment bedrijf noemen!

Biologisch e-fulfilment proces

Dankzij het Skal-certificaat kan Active Ants een biologisch e-fulfilment proces aanbieden. Hierdoor kunnen we nu ook producenten en aanbieders van biologische producten een optie bieden voor de opslag van hun producten, het orderpicken van de bestellingen en tot slot het verpakken en verzenden van de bestellingen. Door met ons samen te werken behoud je het recht om het Europese keurmerk voor biologische producten te hanteren én ben je verzekerd van de snelle verwerking en verzending van je goederen!

Klik hier om het Skal-certificaat in te zien

De logistiek van biologische producten uitbesteden?

Ben je als biologisch producent op zoek naar een fulfilment bedrijf dat het gehele logistieke proces voor je kan verzorgen? Active Ants voorziet als Skal-gecertificeerd fulfilment bedrijf graag in de opslag, verwerking en levering van jouw biologische producten. Met behoud van het Europese keurmerk ‘biologisch’ en verzekerd van een snelle verwerking en verzending. Meer weten over onze fulfilment mogelijkheden voor biologische producten? Neem dan gerust contact met ons op.