Fulfilment uitbesteden

Direct je fulfilment uitbesteden

Heb je je keuze al gemaakt en wil je graag je fulfilment uitbesteden bij Active Ants? Druk dan op één van de onderstaande knoppen om, op een voor jou gewenste manier, contact met ons op te nemen.

Bel met onze fulfilment expert   Stuur een mail  Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Wil je de fulfilment voor je webshop uitbesteden, maar heb je hierover nog twijfels? We vertellen je graag waarom het uitbesteden van fulfilment voor jouw webshop de juiste keuze is. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

Je hebt geen eigen opslagruimte meer nodig

Wanneer je webshop flink aan het groeien is, zal je al snel merken dat de opslagruimte te krap wordt. Maar waar haal je de ruimte vandaan om alle mooie producten die je aanbiedt op te slaan? Je komt er al snel achter dat je eigen pand of opslagruimte niet langer voldoende is.

Kies je dan voor een nieuw magazijn? Die mogelijkheid is er, maar ook dit magazijn zal je zelf weer moeten beheren. De tijd en aandacht die je daar in moet stoppen, kun je natuurlijk veel beter benutten. 

Daarom biedt het uitbesteden van je de logistiek van je webwinkel een groot voordeel: fulfilment bedrijven zoals Active Ants beschikken over uitstekende opslagmogelijkheden. Zo bieden we zorgvuldige inslag en opslag van al je producten en kunnen we je goed helpen op het gebied van voorraadbeheer. Ons zelfgebouwde WMS, Maya, geeft jou in real-time inzicht in jouw voorraad. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Je producten worden efficiënt opgeslagen in ons Autostore magazijn. Bij het binnenkomen van orders zijn de producten, dankzij onze robots, in no-time gelokaliseerd, waardoor snel verzonden kan gaan worden. Tot slot zijn in de tussentijd je producten tijdens de opslagperiode verzekerd voor brandschade, waterschade en diefstal.

Meer lezen over hoe wij jouw producten ontvangen en opslaan in de Autostore? Druk dan op één van de onderstaande knoppen.

Ontvangst en opslag van e-fulfilment goederen  Active Ants Autostore

Met de logistiek van je webshop uitbesteden bespaar je veel tijd

Fulfilment van je webwinkel uitbesteden levert je niet alleen een ruimtebesparing op. Je zal ook flink meer tijd gaan overhouden als je kiest voor de diensten van een e-fulfilment bedrijf!

Zelfs met kleinere orderaantallen kan het gehele logistieke proces flink wat van je tijd innemen. Producten moeten uitgezocht en ingepakt worden, en voorzien worden van adreslabels en een pakbon. En heb je alles uitgezocht en verpakt? Dan moeten de bestellingen ook nog afgeleverd bij een bezorgdienst, wat je waarschijnlijk ook zelf moet doen of verzorgen.

Door te kiezen om je fulfilment uit te besteden aan een bedrijf als Active Ants houd je als webshopeigenaar veel tijd over voor de leukere aspecten van het ondernemen. Terwijl wij het logistieke proces van je overnemen kan jij je tijd besteden aan het verder ontwikkelen en promoten van je webshop. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het gehele logistieke traject in goede handen is, van de inslag van producten tot en met het uiteindelijke bezorgmoment bij de tevreden klant!

Meer lezen over welke fulfilment activiteiten je aan ons kan uitbesteden? Klik op de onderstaande button voor een overzicht van al onze e-fulfilment services.

Fulfilment Services van Active Ants

De kosten zijn minder hoog dan je verwacht

Veel ondernemers vragen zich af of fulfilment niet te duur is voor hun webshop. Gelukkig vallen de kosten erg mee. Het uitbesteden van je webwinkel logistiek hoeft niet prijzig te zijn.

Zeker bij grotere orderaantallen is webshop fulfilment via een fulfilment bedrijf gunstig. Maar ook bij kleinere hoeveelheden orders kan de logstiek uitbesteden al de moeite waard zijn. Dankzij samenwerkingen met bezorgdiensten en andere samenwerkingspartners kunnen fulfilment partners als Active Ants je gunstige tarieven bieden.

Tot slot houden veel ondernemers geen rekening met het uurtarief voor alle werkzaamheden die zij zelf verrichten. Ben je benieuwd hoeveel je daadwerkelijk kwijt bent aan het uitbesteden van je webwinkel logistiek? Bepaal dan eens een eerlijk uurtarief voor alle werkzaamheden die je nu zelf oppakt en analyseer hoeveel uur je daar per maand mee bezig bent. Dan kom je er achter dat je eigen tijd ook zeer kostbaar is. Wanneer je kiest voor orderverwerking via een professioneel fulfilment bedrijf houd je zelf veel kostbare werkuren over die je kunt benutten om je webshop verder te ontwikkelen.

Je kunt snellere service bieden aan je klanten

Naar mate consumenten meer online bestellen, worden de verwachtingen ook hoger. Wanneer ze een order bij jouw webwinkel plaatsen verwachten ze doorgaans een snelle levering, ongeacht het bestelmoment. Beheer je zelf het pick, pack & ship (fulfilment) proces van je webshop en plaatsen klanten ‘s avonds laat nog een bestelling bij je? Dan is de kans vrij groot dat je niet direct tijd hebt om deze bestelling de verwerken. 

Door pick, pack en shipping uit te besteden aan Active Ants zorg je ervoor dat je orders altijd snel en op tijd geleverd worden. In België kunnen we zelfs een scherpe cut-off tijd van 23:00 garanderen! Zo kunnen zelfs klanten die laat op de avond een bestelling plaatsen de volgende dag al de bestelling in ontvangst nemen. Zonder dat jij daar nog tot laat in de nacht mee bezig hoeft te zijn.

Meer lezen over picking, packing en shipping bij Active Ants? Klik dan op de onderstaande button!

Pick, Pack & Ship

Meer zekerheid bij ziekte en verlof

Ben je zelf niet in staat om orders te verwerken door ziekte, of zit een deel van je team hierdoor thuis? Dat kan problemen opleveren bij het verwerken van inkomende orders. Ook tijdens de vakantie zullen deze binnen blijven stromen en zal je een oplossing moeten vinden om de bestellingen te kunnen picken, packen en verzenden.

Door de logistiek uit te besteden profiteer je van de zekerheid dat orders altijd verwerkt kunnen blijven worden. Zo kun je als webshop consistent op tijd blijven leveren aan je klanten, ook als je zelf niet aanwezig bent. Neem je welverdiende rust wanneer je dat nodig hebt, zonder zorgen te hebben over de orderverwerking en verzending van bestellingen!

Verder ontlasten mogelijk met uitbesteden van aanvullende dienstverleningen aan fulfilment bedrijven

De fulfilment van je webwinkel uitbesteden kan verder gaan dan de inslag, opslag, pick, pack en verzending van je bestellingen. Professionele e-fulfilment bedrijven bieden diverse andere diensten aan die je werk eenvoudiger maken. Zo biedt Active Ants de volgende aanvullende diensten aan:

  • Als je veel orders verstuurd, is er ook een mogelijkheid dat een deel van die bestellingen weer terug wordt gestuurd. Ook hier kan Active Ants jou in helpen. Ons retourproces is zo ingericht dat het voldoet aan de eisen van grote marktplaatsen zoals BOL, Amazon en Ebay.
  • Via online rapportages ben je altijd op de hoogte van wat er speelt binnen je webshop en heb je duidelijk inzicht in je actuele voorraden. We bieden zowel standaardrapportages als maatwerk aan. Lees hier meer over in onze blog ‘Fulfilment rapportages: zo blijf je op de hoogte van je webshop fulfilment prestaties!’.

Meer weten?

De logistiek van je webshop uitbesteden biedt vele voordelen. Ben je al overtuigd? Of wil je nog meer weten over de diverse fulfilment, of pick & pack mogelijkheden? Klik dan op de onderstaande button en ontdek alle voordelen wanneer je je fulfilment uitbesteedt bij Active Ants. Wil je direct vrijblijvend advies of een offerte opvragen? Neem dan contact op met Active Ants voor meer informatie. 

Voordelen Active Ants E-fulfilment  Direct Offerte aanvragen

Neem contact op met ons sales team
contact

Gert Hellemans
General Manager Belgium
+32 479 92 42 84
gert.hellemans@activeants.be

contact

Kevin Pans
Sales Manager Belgium
+32 476 96 80 04
kevin.pans@activeants.be

contact

Julie Vanderschelden
Business Development Manager
+32 492 11 53 95
julie.vanderschelden@activeants.be