Tijd en kosten besparen met een fulfilment bedrijf

 

Wat kan een fulfilment bedrijf voor jouw webshop betekenen? Door het hele online fulfilment proces uit handen te geven, houd je kostbare tijd over voor de ontwikkeling en marketing van jouw webwinkel!


Active Ants houdt zich als fulfilment bedrijf bezig met het hele proces rondom de verwerking en afhandeling van orders in jouw webwinkel. We kunnen de hele logistiek uit handen nemen, vanaf het moment van bestellen tot en met de uiteindelijke verzending. 

De belangrijkste diensten van een fulfilment bedrijf

Een fulfilment bedrijf als Active Ants biedt diverse diensten aan om jouw werk gemakkelijker te maken. Dat begint al ver voordat de bestellingen binnenkomen, bij de ontvangst en opslag van je producten. 

Ontvangst en opslag

Wij ontvangen je goederen direct vanaf de leverancier en controleren deze zorgvuldig. We slaan de producten op in ons magazijn, waar ze klaar liggen voor verzending. Dankzij ons voorraadbeheer kunnen we snel schakelen als er orders binnenkomen. En je hoeft zelf geen voorraad meer te houden!

Orderpicking en Basketpic

Wanneer de bestellingen binnenkomen, gaan orderpickers van het fulfilment bedrijf aan de slag met het verzamelen en sorteren van de producten. Bij Active Ants zijn dit naast 350 betrokken medewerkers ook nog meer dan 200 robotjes die dag en nacht doorwerken. Als alle producten zijn verzameld wordt er een foto (Basketpic) gemaakt die naar de consument verzonden kan worden. Daarna worden de producten zorgvuldig verpakt, waarbij het pakket van een pakbon en een adreslabel worden voorzien.

Verzending

Jouw fulfilment bedrijf zorgt ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar de klant verzonden wordt. Active Ants biedt verschillende leveropties, zodat het pakket binnen één dag bezorgd wordt, of zelfs nog dezelfde dag! Dankzij goede samenwerkingsverbanden met bezorgdiensten genieten je klanten binnen de kortste keren van hun aankopen.

Retourenafhandeling

Naast bovengenoemde diensten biedt Active Ants als fulfilment bedrijf nog interessante aanvullende diensten aan. Zo kun je de retourafhandeling ook aan ons uitbesteden. We inspecteren de retourzendingen en de klant ontvangt een vervangend product of krijgt het geld automatisch teruggestort. De retourproducten worden in goede staat weer in onze voorraad opgenomen voor volgende bestellingen.

Fulfilment bedrijf inschakelen?

Wil je Active Ants inschakelen als het fulfilment bedrijf voor jouw webshop? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+32 476 96 80 04

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan