voordelen hero 03

Marktplaats Logistiek

Verkoop jij met jouw webshop ook op één of meerdere marktplaatsen? Voor veel groeiende webshops wordt het, wanneer het aantal bestellingen per maand significant toeneemt, steeds lastiger om de logistiek in goede banen te leiden. Gelukkig staat Active Ants voor je klaar met een breed pakket aan oplossingen en integraties om jouw logistieke zorgen weg te nemen. Op deze pagina lees je hoe Active Ants jou bijstaat in jouw marktplaats logsitiek en hoe ons E-fulfilment proces in zijn werk gaat.

Het E-Fuflilment proces van Active Ants in 6 korte stappen
 • Ontvangst

  Alle producten worden uitgepakt, geteld, gecontroleerd en geregistreerd in ons WMS-systeem.

 • Opslag

  De artikelen worden vervolgens stofvrij, diefstalpreventief en en efficiënt opgeslagen in onze AutoStore. De kern van ons E-fulfilment proces. 

 • Orderpicking

  Orders komen real-time binnen in ons softwaresysteem. Hierna gaan onze robots in het fulfilment magazijn direct voor jou aan de slag om de juiste producten te verzamelen.

 • Inpakken

  Onze automatische inpakmachines kunnen het snelst en meest duurzaam verpakken. Met de hulp van deze machines verpakken wij 40% minder lucht.  

 • Verzenden

  Wij proberen in ieder land met de beste vervoerder samen te werken. 'Local-heroes' noemen wij die vervoerders. je kan bij ons kiezen uit 13 verschillende vervoerders waarmee wij wereldwijd verzenden.

 • Retouren

  Geretourneerde artikelen worden gecontroleerd, waar nodig in orde gemaakt en teruggenomen in de voorraad.

Marktplaats Logistiek bij Active Ants

Marktplaats Logistiek bij Active Ants

Active Ants heeft een mogelijkheid ontwikkeld om retourenlabels toe te voegen in de bestelling. Handig voor de consument, alleen maar plakken en terugsturen! Marktplaatsen zoals Zalando en Amazon eisen deze manier van retourenverwerking en Active Ants heeft dit alvast volledig compliant voor je ingericht.

Naast deze handige retouroplossing, heeft Active Ants ook directe integraties met verschillende marktplaatsen zoals Bol, Amazon en Zalando. Hierdoor kun je eenvoudig blijven verkopen via deze marktplaatsen en je e-commerce logistiek overzichtelijk door één partij laten opvangen. 

Voordelen van Active Ants E-Fulfilment

webshop eenvoudig koppelen

Active Ants Autostore

Het Active Ants Warehouse is zo gebouwd dat onze robots er blindelings hun weg vinden. En precies hierom spreken wij een 0% foutmarge af.

online verkopen dashboard

Online Dashboard

Door onze slimme software blijf je real-time op de hoogte van de status van je bestellingen, je voorraad en je retourenstroom.

basketpicture

Basketpic

Iedere consument kan een foto krijgen van de klaargemaakte bestelling vlak voor verzending. Een leuke reminder én een extra contactmoment.

wereldwijd

Cross Border Expertise

Door onze 23:00 cutoff bezorgen wij de volgende dag in België en Nederland. Active Ants werkt wereldwijd met dertien verschillende vervoerders, waaruit jij de beste kan kiezen. 

webshop automatisering

Orderpicking

Wij werken graag met een combinatie van Robottechnolgie en de beste mensen. Hiermee behalen wij voor jouw orders de beste kwaliteit in het meest efficiënte proces.

duurzame webshop

Duurzaam

De Active Ants automatische inpakmachines beperken het verpakkings- en vulmateriaal tot het minimum. Dat maakt ons duurzaam en vermindert onze footprint.

Neem contact op met ons sales team
contact

Gert Hellemans
General Manager Belgium
+32 479 92 42 84
gert.hellemans@activeants.be

contact

Kevin Pans
Sales Manager Belgium
+32 476 96 80 04
kevin.pans@activeants.be

contact

Julie Vanderschelden
Business Development Manager
+32 492 11 53 95
julie.vanderschelden@activeants.be