fulfilment hero fulfillment

E-fulfilment center UK

Na nieuwe vestigingen geopend te hebben in België en Duitsland, gaan we nu ook het kanaal over naar Engeland! Ook hier zullen wij weer een state-of-the-art E-fulfilment center gaan bouwen met onze welbekende robots, AutoStore en automatische inpakmachines. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Op deze pagina vind je alles wat je wil weten!

Het E-Fuflilment proces van Active Ants in 6 korte stappen
 • Ontvangst

  Alle producten worden uitgepakt, geteld, gecontroleerd en geregistreerd in ons WMS.

 • Opslag

  De artikelen worden vervolgens stofvrij, diefstalpreventief en en efficiënt opgeslagen in onze AutoStore. De kern van ons E-fulfilment proces. 

 • Orderpicking

  Orders komen real-time binnen in ons softwaresysteem. Hierna gaan onze robots in het fulfilment magazijn direct voor jou aan de slag met orderpicken.

 • Inpakken

  Onze automatische inpakmachines kunnen het snelst en meest duurzaam verpakken. Met de hulp van deze machines verpakken wij 40% minder lucht.  

 • Verzenden

  Wij proberen in ieder land met de beste vervoerder samen te werken. 'Local-heroes' noemen wij die vervoerders. je kan bij ons kiezen uit 13 verschillende vervoerders waarmee wij wereldwijd verzenden.

 • Retouren

  Geretourneerde artikelen worden gecontroleerd, waar nodig in orde gemaakt en teruggenomen in de voorraad.

Het E-Fulfilment proces in actie!

Het E-Fulfilment proces in actie!

Wil je eens binnenkijken bij één van onze fulfilment centers? Dan kan je het beste een afspraak maken met één van onze sales medewerkers. Zij kunnen goed uitleggen wat de voordelen zijn voor jouw webshop door met ons samen te werken. Om alvast een sneak-preview te krijgen van hoe wij e-fulfilment aanpakken kun je de video hiernaast bekijken.

Neem contact op met ons sales team
contact

Gert Hellemans
General Manager Belgium
+32 479 92 42 84
gert.hellemans@activeants.be

contact

Kevin Pans
Sales Manager Belgium
+32 476 96 80 04
kevin.pans@activeants.be

contact

Julie Vanderschelden
Business Development Manager
+32 492 11 53 95
julie.vanderschelden@activeants.be