fulfilment hero fulfillment

Het e-fulfilment proces van Active Ants

Eigenaren van online shops hebben wel wat anders aan hun hoofd dan pakjes inpakken en verzenden. Daarom verzorgen wij de fulfilment. Met ons unieke geautomatiseerde systeem pakken wij dagelijks tienduizenden pakjes in en verzenden ze over de hele wereld. Op zoek naar een fulfilmentpartner voor jouw webshop logistiek? Onze mensen én onze Active Ants Robots helpen je in 6 stappen met jouw e-fulfilment! 

Ontvangst

Iedere ontvangst wordt uitgepakt, gecheckt en in ons IT systeem ingevoerd. We hanteren hiervoor strakke service levels. Ontvangen we je goederen in de ochtend? Dan zitten ze nog dezelfde dag in de voorraad.

Lees meer

Voorraadbeheer

Wij werken met een Autostore opslagbakken systeem. In ons magazijn in België hebben we meer dan 30.000 bakken om jouw voorraad in op te slaan. Je artikelen liggen stofvrij, diefstalpreventief en heel compact opgeslagen. Onze én jouw footprint is hierdoor letterlijk heel beperkt!

Lees meer

Orderpicking

Vanaf het moment van bestellen gaan onze robots in ons magazijn voor jou aan de slag. We hebben Autostore robots die de goederen naar de orderpicker brengen en we hebben picking robots die de goederen uit de bak halen. De foutkans is hierdoor minimaal.

Lees meer

Inpakken

Onze automatische inpakmachines pakken bestellingen op maat in. Past jouw pakket niet in de machine? Dan staan onze kundige medewerkers voor je klaar om het handmatig in te pakken.

Lees meer

Verzenden

Wij proberen in ieder land de beste vervoerder aan te sluiten. Je kan daarom kiezen uit één van de dertien vervoerders, waarmee wij wereldwijd verzenden.

Lees meer

Retourverwerking

Geretourneerde artikelen worden bekeken, weer helemaal in orde gebracht en teruggenomen in de voorraad. Daarnaast is ons retourproces ingericht volgens de strenge eisen die platformen zoals Zalando en Amazon stellen. Handig als je via deze platformen verkoopt.

Lees meer

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+32 476 96 80 04

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan